Hvad gør jeg hvis jeg modtager et skadet produkt?

Ændret den Thu, 16 Feb 2023 kl. 02:04 PM

* Transportskader refererer til skader, der er opstået under håndtering af produktet eller pakken, for eksempel ridser eller slid på materialer, ødelagt porcelæn/keramik/glas eller dele af produktet, der er gået i stykker. Disse kan forekomme med eller uden synlige emballageskader *

Skulle du opdage, at indholdet er beskadiget ved udpakningen, skal du straks kontakte os.

Du registrerer din sag via vores formular her.

Hvis du ved modtagelse af din pakke opdager, at forsendelsen er synligt beskadiget under transport, skal du som kunde anmelde dette til transportfirmaet/agenten og nægte at modtage pakken. Tag følgende billeder af din pakke og den beskadigede vare og vedhæft dette til os via forumtråden.

• Forsendelsen i sin helhed: alle sider af den ydre emballage, samt eventuelle emballageskader.
  • Fragtbrevet på ydersiden af pakken (adresse og pakkenummer skal være let læseligt)
  • Skaden på produktet
  • Samt billeder der viser hvordan produktet var pakket ind. Hvis produktet er pakket i en æske, skal denne åbnes og fotograferes oppefra med varen og emballagen, som den var pakket ved ankomsten.

Det gælder både ved hjemlevering, og når du selv afhenter pakken hos en pakkeshop/nærboks.

Ved hjemlevering er det vigtigt, at du som kunde beder transportøren om at notere manglen og transportskaden, samt nægte leveringen.

Det er vigtigt, at du gemmer den emballage, din ordre kom i, da det sker, at vi skal have varen retur. Kundeservice har ikke mulighed for, at sende nyt emballage ud.

Hvis du ikke indsender din sag inden for retmæssig tid, har du ikke gemt emballagen eller kan du ikke bevise at skaden er sket under transport, forbeholder vi os retten til at nægte din transportskade.