Hvornår modtager jeg min ordre?

Ændret den Fri, 27 Jan 2023 kl. 11:32 AM

Leveringstiden er påvirket af, hvor lang tid det tager for os at få den bestilte vare hos vores underleverandør, hvis varen ikke allerede er tilgængelig på vores lager.

Hvor lang tid det er estimeret for os at sende din ordre ud, er angivet som "Leveringstid: X-X hverdage" på vores side, når du klikker på en produktside.

Har du bestilt flere varer, sendes din ordre, når alle varerne er leveret til vores lager. Det betyder, at det produkt i din ordre med den længste leveringstid er det, der afgør, hvornår ordren kan sendes til dig.

Den estimerede leveringsdato fremgår af den ordrebekræftelse, du modtager fra os på e-mail. Dette er den dag vi forventer at sende varen fra vores lager.