Hvad sker der med min faktura når jeg returnerer?

Ændret den Thu, 09 Feb 2023 kl. 02:45 PM

Som kunde har du det økonomiske ansvar for, at din returnering kommer til os. Det er derfor vigtigt, at du noterer pakke-id'et på pakken, som du sender retur til os, og beder om en kvittering, når du indsender din retur pakkeshoppen.

Hvis du har valgt faktura via Klarna som betalingsmulighed, da du afgav din ordre, beder vi dig om at pause/flytte forfaldsdatoen på din betaling med Klarna. Dette for ikke at risikere rykkere og krav, mens du venter på håndtering og tilbagebetaling af din returnering. Hvis du allerede har betalt din faktura, når du foretager din returnering, vil der blive foretaget en tilbagebetaling, når vi har håndteret din returnering.

Klarna når du nemmest på telefon eller via deres kundeservice online.

Telefon: 69 91 88 81