I er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for personlig service!

Registrer en ny retur, klage, transportskade eller forkert levering?
Hvis i vil registrere en ny sag, skal i gøre det via vores formular ----> "Retur & Reklamation"
Du I angiver, hvor ordrenummeret i modtog i ordrebekræftelsen fra os, syv cifre langt samt den e-mail-adresse, i indtastede på bestillingstidspunktet.
Følg derefter instruktionerne for at gennemføre registreringen.

Andre forhold:
Ved andre sager eller igangværende klager er det fint at bruge funktionen "Ny supportsag" øverst til højre:

For at vi kan hjælpe dig videre med din sag, beder vi dig om at udfylde så mange oplysninger
som muligt.