Hvordan forløber en reklamation?

Ændret den Thu, 16 Feb 2023 kl. 10:52 AM

Når du har kontaktet os via vores returformular, vil vores reklamationsafdeling gennemgå din sag.

I de fleste tilfælde anmoder vi om yderligere billeder eller oplysninger og videregiver det så til den pågældende

leverandør.

Vores reklamationsafdeling arbejder så hurtigt som muligt, så du får en løsning indenfor rimelig tid.

Når reklamationen er godkendt, kan vi enten tilbyde dig at reparere varen, erstatte den med en tilsvarende eller refundere dig. Bemærk venligst, at vi har ret til at reparere din vare op til to gange.

Vi følger altid Forbrugerstyrelsens retningslinjer og den generelle klagenævns anbefalinger.