Må jeg oppgi personnummeret mitt når jeg legger inn en bestilling?

Endret Thu, 11 Aug 2022 ved 01:39 PM

Du må ikke oppgi personnummeret ditt for å legge inn en bestilling.

Hvis du velger å ikke oppgi personnummeret sitt, kan du imidlertid ikke betale med faktura eller delbetaling. Personnummeret brukes for å gjøre en kredittvurdering for å godkjenne deg for betaling etter at du har mottatt produktene. Betalingsmåtene som er tilgjengelig uten personnummer er betaling med kort eller direktebetaling via nettbanken din.