Det finns gånger då man vill beställa åt någon annan - vid födelsedagar, bröllop eller andra högtider. Genom vår kassa kan du checka ut och låta någon annan få varorna direkt hem till sig.

Så här gör du:

• Lägg till de varor som du vill skicka som present i varukorgen.
  • I kassan fyller du först i dina egna uppgifter under "Dina uppgifter"
  • Välj sedan hemleverans med Budbee eller Postnord.
  • Tryck på knappen "Ändra" och fyll i mottagaren uppgifter.
  • Välj sedan betalsätt.
  • Slutför köp.
  • Kvittot skickas sedan till din e-postadress så att mottagaren inte ser priset på varorna.
  • Mottagaren kommer sedan får information om leveransen när Budbee eller Postnord fått paketet från vårt lager.

Nedan exempel är gjort på kitchentime.se men det fungerar likadant på samtliga våra hemsidor.