Hur gör jag en retur?

Ändrad den Tue, 26 Mar 2024 vid 10:19 AM

Vår ambition är att du som kund ska vara nöjd med din vara och du har alltid rätt att försiktigt undersöka varan. Om varan inte är enligt din förväntan har du ångerrätt och rätt till öppet köp i 14 dagar.

För att göra en retur registrerar du ditt ärende i vårt returformulär nedan. En fraktsedel kommer sedan skickas till dig via e-post.

Du kan ej använda dig av egen fraktsedel vid en retur till oss. Vi löser ej ut paket mot postförskott

När vi fått tillbaka produkten kommer vi återbetala beloppet för den returnerade varan minus den fraktavgift du som kund själv står för. Notera att returkostnaden för ombudspaket är 69kr och 149kr för hemleverans.

Registrera din retur här >

Med information om ångerrätt och öppet köp finner du på hemsidan under Kundservice - Retur & Ångerrätt.