Hur gör jag ett byte?

Ändrad den Mon, 04 Jul 2022 vid 11:12 AM

Så länge din beställning inte har hanterats eller är leveransklar kan vi hjälpa dig med att ändra eller korrigera din beställning. Är din beställning under hantering eller redan har skickats från vårt lager och du önskar byta ut eller lägga till produkter på din beställning ber vi dig lägga en ny.

Önskar du göra ett byte på en produkt du redan fått så är det smidigast för dig att göra en retur på den produkt du önskar byta ut och därefter lägga en helt ny beställning på den produkt du önskar i byte.

Din retur registrerar du via vårt returformulär som du når genom att klicka här