Har min beställning gått igenom?

Ändrad den Mon, 04 Jul 2022 vid 11:15 AM

En orderbekräftelse skickas per automatik direkt efter att din beställning har registrerats.
Den skickas till den e-postadress som du angav vid registreringen.

Om du inte har fått din orderbekräftelse inom två timmar rekommenderar vi dig att först söka bland skräpposten i din mejlklient.  Kontakta annars oss och ange gärna adress och telefonnummer för att vi snabbt ska kunna hitta din order.